Bölge Müdürlügümüz ve Kocaeli PTT Basmüdürlügü arasinda yapilan protokol kapsaminda Bölge firmalarimizin da faydalanacagi özel fiyatlandirma ve avantajlari içeren anlasma tamamlanmis ve yürürlüge girmistir.

Faydalanmak isteyen Bölge firmalarimiz için PTT Kargo tarafindan  sunulan avantajlar ve bilgiler Ek 1 ve Ek 2 'de verilmistir.

Ek-1 Fiyatlar için tiklayiniz.

Ek-2 Kapsam ve detaylar için tiklayiniz.

178 yildir; örgün isyeri agi, güçlü araç-makine altyapisi ve uzman insan kaynagi ile hiçbir noktayi kapsam disi birakmadan tüm ülke genelinde kaliteli hizmeti kesintisiz olarak sunan PTT, bugünlerde kurumsal müsteriler için sektördeki en ileri teknolojiyi kullanarak, talep odakli esnek çözümler üretir bir konuma ulasmistir.

 

Bu kapsamda; kurumsal kargo operasyonlarinin daha spesifik, ekonomik ve maksimum fayda saglayan bir modeli olan “OSB Bölge Çalisma Modeli” Dilovasi Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile birlikte olusturulmus, gerekli yasal prosedür tamamlanmis ve proje devreye alinmistir.

 

DOSB içerisinde faaliyet gösteren tüm firmalarin kullanimina sunulan bu is modeli ile;

 

1-     Kargo Tasimaciliginda; DOSB bünyesinde faaliyet gösteren siz kurumsal müsterimiz için Ek-1’de yer alan fiyatlar uygulanmaktadir.

2-     Tüm gönderileriniz, Türkiye’nin istisnasiz her kösesine süre taahhüdü ile ve güvenle ulastirmakta ve kimlik teyidi yapilarak imza karsiligi teslim edilmektedir.

3-     Talep edildiginde, data üzerinden veya web servis olanagi ile  insan hatasi minimize edilerek gönderi kabulü yapilmaktadir.

4-     Mesafeli Satis yapan müsterilerimiz için, oldukça cazip fiyatlarda kapida ödeme hizmeti kolayligi saglanmaktadir.

5-     Tüm süreçlerin kayit altina alindigi, detayli parametreler içeren esnek takip/raporlama ve interaktif ekranlar sunulmaktadir.

6-     Siz müsterilerimiz için özel takip ve raporlama saglayan müsteri temsilcisi bu proje için görevlendirilmistir.

7-     Saat 18:00’a kadar kargo alimi ve ayni gün sevk uygulanmaktadir.

8-     Gönderi Kabulünde ve teslim edilemeyip en yakin isyerine birakildiginda, ücretsiz SMS ile bilgilendirmesi yapilmaktadir.

 

Detaylar, sizler için hazirladigimiz ve yukari da paylastigimiz Ek-2 sunumda yer almaktadir.

 

Detaylar hakkinda bilgi almak ve/veya protokol kapsaminda saglanan fiyat ve operasyonel imkanlardan faydalanabilmek için asagidaki numaralardan iletisime geçebilirsiniz.

Operasyon Yöneticisi

Ersin Serhat KUDUN

Kocaeli PTT Basmüdürlügü/Dilovasi PTT Merkez Müdürlügü

Tel: 0262 754 63 54 GSM: 0535 446 53 54

E-posta: ersin.kudun@ptt.gov.tr

 

Proje Sorumlusu

Fatih Eren INCE

Kocaeli PTT Basmüdürlügü/Pazarlama Satis Sorumlusu

Tel: 0262 333 10 00 (Dahili : 132)  GSM: 0507 458 03 16

E-posta: fatih.ince@ptt.gov.tr

0507 458 03 16

 

Proje Koordinatörü

Avni ORUÇLU

Kocaeli PTT Basmüdürlügü/Pazarlama-Satis Müdürü

Tel: 0262 333 10 00 (Dahili : 131)

E-posta: avni.oruclu@ptt.gov.tr